Taller d’interacció so, llum i vídeo en directe

Taller d’interacció so, llum i vídeo en directe

Continguts del Taller
Conceptes bàsics i de ruteig de canals a Ableton Live – Plug-ins de Ableton Live de converssió audio-midi – MIDI i OSC – Mixer digital / tarjeta de só – Triggers / micros de contacte – Conexionat i configuració de llums LED amb DMX – Conceptes básics de Resolume Arena – Configuració de conexionat i sortida de Resolume Arena – Conexió virtual entre Ableton Live i Resolume Arena – Com conectar 2 ordinadors per enviar missatges MIDI i/o OSC

Destinataris: Aquest taller esta orientat per músics que es vulguin endinsar en el món visual, artistes sonors, dj, artistes visuals que es vulguin endinsar en la interacció amb la música, a principiants al mon DMX y MIDI, a aficionats del video, a gent inquieta amb coneixements basics de só i/o video.

Materials necessaris: Ordinador pc o mac y tarjeta de só externa Materials opcionals: Controlador midi, interface DMX, micro de contacte

Software necessari a descarregar:
– Ableton live 10 (Descarga versión de prueba de 30 dias): https://www.ableton.com/en/trial/

– Resolume Arena 7 (Descarga version de prueba con todas las funciones, cada x tiempo salta
aviso sonoro y visual que no permite el uso en directo): https://resolume.com/download/

Docent
Yarei Molina aka TIMPAHN
https://yareibat.wixsite.com/yareimolina/ym
https://soundcloud.com/timpahn

Yarei Molina, també component de YM, Sitrama, Serac, Oleos, Eterea, i ex component de Ordre Etern, Qa’a i Infinite Piton, Nati Pitón, The Pink Funker, entre altres, és un artista multidisciplinari nascut a Barcelona. Va estudiar bateria, percussió i guitarra amb Carlos Molina i piano amb Dt. Angeles Sánchez. Posteriorment, a Barcelona, estudia disseny industrial, bateria amb Quim Solé i Jordi Ulibarri (L’Aula) i Producció de música electronica en Microfusa (Madrid).
Ha participat en 11 publicacions musicals, ha realitzat més de 200 concerts, entre ells en el Festival Sonar, el Festival LEM, els cinemes Girona, a la Sala Apolo, Razzmatazz 2, Sidecar, Niu, entre altres, en el Incubate festival (Holanda), Klangbad festival (Alemanya), Saint Guetto festival (Suïssa), Audioscope festival (UK), MS Stubnitz (Alemanya), Els Ateliers Claus (Bèlgica), Zoro Fest (Alemanya), OCCII (Holanda).

Inscripcions:
https://telenoika.net/tallers-2020

Deixa un comentari

Your email address will not be published.